top of page

Cosmetische tandartsbehandeling

Een aantrekkelijke glimlach verhoogt zelfvertrouwen en uitstraling.
Bij Tandartspraktijk De Drie Linden begrijpen we de waarde van een stralende glimlach en bieden we geavanceerde behandelingen voor een esthetisch mooi gebit.

iStock-1498946881.jpg

Cosmetische tandheelkunde

Mooie tanden, mooi gezicht

Cosmetische tandheelkunde 
Onze benadering combineert schoonheid en gezondheid. We richten ons niet alleen op het esthetisch verbeteren van je tanden, maar ook op het waarborg
en van de algehele mondgezondheid. Een mooie glimlach begint bij een gezond fundament.
 

Moderne esthetische technieken

We maken gebruik van de laatste technieken in esthetische tandheelkunde, zoals tanden bleken en facings. Deze moderne behandelingen zorgen voor een natuurlijke en stralende glimlach, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en kenmerken.
 

.

Met Digital Smile Design

Met Digital Smile Design (DSD) wordt het creëren van de perfecte glimlach eenvoudiger en voorspelbaarder dan ooit tevoren. Laat ons je helpen jouw stralende glimlach te bereiken.
 

Individueel behandelplan

Elke glimlach is uniek, dus elke behandeling is op maat gemaakt. Tijdens een uitgebreid consult bespreken we jouw wensen en mogelijkheden. Samen  stellen we een individueel behandelplan op om het gewenste esthetische resultaat te bereiken.
 

Benieuwd hoe dit er voor jou uitziet? 
Met onze deskundige zorg en aandacht voor detail, streven we ernaar om je niet alleen een prachtige glimlach te geven, maar ook een ervaring die je verwachtingen overtreft. Benieuwd hoe dit er voor jou uit ziet?  

bottom of page