top of page

Kindvriendelijke tandarts

Een kinderlach is puur en onbetaalbaar. Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat kinderen ontspannen en op een prettige manier aan de tandarts kunnen wennen. 

Dentist Facebook Post .png

Aandacht voor een sterke start
Wij adviseren om je kind vanaf het eerste tandje mee te nemen naar de halfjaarlijkse controles om te wennen bij de tandarts. En wist je dat álle behandelingen tot 18 jaar volledig worden vergoed? Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de kosten.


Bij Tandartspraktijk De Drie Linden leggen we de nadruk op een sterke start: een gezond melkgebit als basis voor een gezond volwassen gebit . Want wij weten dat een goed verzorgd kindergebit de basis is voor een goede groei en ontwikkeling.

Kinderen zijn bij ons van harte welkom

Kom gezellig langs in onze poetshoek en laat jouw kleintjes ontdekken hoe leuk tanden poetsen kan zijn! 

Ontdek onze voorzieningen voor de kleintjes, waaronder verschoonmogelijkheden voor baby's, een poetshoek speciaal voor kinderen en een leuke  speelhoek.​
 

Preventie als sleutel tot gezondheid

Preventie is essentieel voor het behoud van een gezond kindergebit. Dit begint thuis met gezonde voedingsgewoonten en goede mondverzorging. Onze tandartsen en preventieassistenten  en mondhygiënisten werken samen met ouders om gaatjes en tandproblemen te voorkomen.
 

Spelenderwijs leren

Jong geleerd is oud gedaan, en daarom maken we van tandartsbezoeken een leerzame en leuke ervaring voor uw kind. Kinderen zijn welkom vanaf hun eerste tandje. Tijdens de halfjaarlijkse controles leren ze spelenderwijs over het belang van mondverzorging. We gebruiken kindvriendelijke technieken en materialen om hen op hun gemak te stellen en vroegtijdige problemen op te sporen.
 

Met deze benadering zorgen we ervoor dat kinderen opgroeien met een gezonde glimlach en een positieve kijk op mondverzorging.

bottom of page