top of page

Digital Smile Design

Een perfecte glimlach ontwerpen was nog nooit zo toegankelijk en voorspelbaar als met Digital Smile Design (DSD). Bij onze praktijk combineren we deze geavanceerde technologie met onze expertise om je droomglimlach te realiseren.

Voorspelbaarheid en Samenwerking
Digital Smile Design biedt een unieke ervaring waarbij je actief deelneemt aan het ontwerpen van je nieuwe glimlach. Met dit innovatieve computerprogramma kunnen wij het eindresultaat al laten zien voordat de daadwerkelijke behandeling begint. Dit verhoogt de voorspelbaarheid.

 

Jouw droomglimlach visueel gemaakt

Samen met de tandarts ontwerp je jouw ideale gebit. Op het scherm worden alle aspecten van je nieuwe glimlach in detail weergegeven. Dit proces stelt ons in staat om je wensen precies te begrijpen en deze om te zetten in een realistisch en haalbaar behandelplan.
 

Een persoonlijke benadering

Elke glimlach is uniek, en met Digital Smile Design zorgen we ervoor dat je nieuwe glimlach perfect past bij je gezicht en persoonlijkheid. Deze persoonlijke benadering garandeert een resultaat dat niet alleen esthetisch mooi is, maar ook natuurlijk aanvoelt.

bottom of page