top of page

Reguliere tandartsbehandeling

Een stralende lach is een fantastisch cadeau. Om te geven en om te ontvangen. Je wordt er blij van en het maakt dat je zelf ook een glimlach tevoorschijn tovert. En hoe fijn is het als je voluit durft te lachen omdat je zeker bent van een mooi gebit?

uw_lach-1500x447.jpg

Accent op een solide basis
De Drie Linden legt het accent op een solide basis met een mooie uiterlijke presentatie van je tanden en kiezen. Wij weten immers uit onderzoek dat het gebit het eerste is dat opvalt in het gezicht.

Preventie voor schoonheid

Preventie is het belangrijkste middel voor een levenslang gezond gebit. Dat begint bij jezelf door bepaalde voeding te vermijden en roken en alcoholgebruik te beperken. Ook een goede mondverzorging draagt bij aan een schoon gebit en gezond tandvlees. De mondhygiënistes en preventieassistentes bij Tandartspraktijk De Drie Linden helpen jou verder om gaatjes en ontstekingen te voorkomen.

Jong geleerd, oud gedaan

Jong geleerd, oud gedaan biedt een goede basis om een leven lang je eigen tanden en kiezen te behouden en tot op hoge leeftijd stralend voor de dag te komen. Kinderen zijn vanaf babyleeftijd welkom om geleidelijk te wennen aan het halfjaarlijkse controle ritueel van hun ouders, broertjes en zusjes.   
De tandarts bekijkt eventuele aantastingen van tanden en kiezen of afwijkingen in de mond. Röntgenfoto’s onthullen problemen die met het blote oog niet waarneembaar zijn.

bottom of page