top of page
  • coriannebakkerdejo

Angst voor de tandarts, De Drie Linden biedt uitkomst

Bijgewerkt op: 5 mrt.

Een bezoek aan de tandarts kan stressvol ervaren worden.

Bij Tandartspraktijk De Drie Linden  begrijpen we de zorgen en angst die sommige patiënten ervaren en we zijn er om te helpen. Wij staan open om hier samen een goede weg in te vinden.  Onze focus ligt op een zorgzame aanpak en geduld. We nemen de tijd om naar

je zorgen te luisteren en creëren een ontspannen omgeving. Onze ervaring leert dat een rustige benadering en duidelijke communicatie helpen om angst te verminderen.

De angst voor de tandarts hield ook Gerdina Mol (31) jarenlang in haar greep. Zo'n zeven jaar lang durfde ze er geen voet over de drempel te zetten. Mede dankzij de komst van één inventie is dat nu verleden tijd: de mogelijkheid om te Netflixen vanuit de tandartsstoel. ,,Het helpt om me af te sluiten".

Elke patiënt is uniek, en daarom bieden we persoonlijke aandacht. We passen onze behandelingen aan op jouw specifieke behoeften en comfortniveau. Zachte technieken en moderne pijnverlichtingsmethoden worden ingezet om je ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. 


Door deze empathische benadering streven we ernaar om je  bezoek aan de tandarts een positieve ervaring te maken, waardoor de tandheelkundige gezondheid wordt verbeterd en angst wordt verminderd.  Voorlichting speelt een cruciale rol bij het verminderen van tandartsangst. Door goed te informeren over de procedures en wat je kunt verwachten, verminderen we onzekerheid en angst. Onze professionals zijn getraind in het bieden van heldere uitleg en geruststelling.30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page